miercuri, 15 septembrie 2010

Scepticii Europeeni

...
Fratilor, sunt in sesiune! Pierd noptile band cafele si pregatindu-mi prezentarea pentru al 14-lea Congres al Scepticilor Europeeni

Sa fii sceptic in Romania de astazi nu este la moda. Suntem inconjurati de oameni care STIU, sunt absolut CONVINSI de te miri ce. In mijlocul acestora, risti marginalizarea daca pui intrebari incomode de genul: "pe ce te bazezi cand spui ca...?" sau "care sunt dovezile care sprijina...?"

Deloc surprinzator, in tara noastra nu exista o Societate a Scepticilor Romani sau ceva similar care sa fie afiliata la forul european care organizeaza un congres la Budapesta in acest weekend. Compania e selecta iar programul este variat asa ca ma asteapta 3 zile senzationale in care voi incerca sa inteleg care este perceptia europeenilor despre noi.
...

7 comentarii:

Zâna Bună Rău spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Zergu spunea...

Ne vedem acolo. Am înțeles ca o punem de o asociație a scepticilor. Avem domeniu deja. Mai vorbim la Budapesta.

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Anonim spunea...

Interesant. Este ceva asociat cu „noul ateism” sau oamenii sunt mai soft și mai civilizați?

Oti spunea...

@wordarmy
Miscarea scepticilor promoveaza stiinta si ia atitudine impotriva proliferarii pseudo-stiintelor. Secularismul in restul Europei nu este o prioritate, in majoritatea statelor neexistand ingerinte majore ale cultului majoritar.

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

fotograf nunta narcisa spunea...

super idee!asociatia scepticilor!

 
Banda Scepticism Ateism