miercuri, 15 septembrie 2010

Scepticii Europeeni

...
Fratilor, sunt in sesiune! Pierd noptile band cafele si pregatindu-mi prezentarea pentru al 14-lea Congres al Scepticilor Europeeni

Sa fii sceptic in Romania de astazi nu este la moda. Suntem inconjurati de oameni care STIU, sunt absolut CONVINSI de te miri ce. In mijlocul acestora, risti marginalizarea daca pui intrebari incomode de genul: "pe ce te bazezi cand spui ca...?" sau "care sunt dovezile care sprijina...?"

Deloc surprinzator, in tara noastra nu exista o Societate a Scepticilor Romani sau ceva similar care sa fie afiliata la forul european care organizeaza un congres la Budapesta in acest weekend. Compania e selecta iar programul este variat asa ca ma asteapta 3 zile senzationale in care voi incerca sa inteleg care este perceptia europeenilor despre noi.
...

6 comentarii:

Zâna de la colț spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Zergu spunea...

Ne vedem acolo. Am înțeles ca o punem de o asociație a scepticilor. Avem domeniu deja. Mai vorbim la Budapesta.

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro.

Anonim spunea...

Interesant. Este ceva asociat cu „noul ateism” sau oamenii sunt mai soft și mai civilizați?

Oti spunea...

@wordarmy
Miscarea scepticilor promoveaza stiinta si ia atitudine impotriva proliferarii pseudo-stiintelor. Secularismul in restul Europei nu este o prioritate, in majoritatea statelor neexistand ingerinte majore ale cultului majoritar.

fotograf nunta narcisa spunea...

super idee!asociatia scepticilor!

 
Banda Scepticism Ateism