duminică, 8 august 2010

Fa-ti si tu o poza cu panoul!

...
Campania "In Plata Domnului" ia amploare. Aproape 1000 de persoane au semnat petitia online privind taxarea activitatilor si imobilelor care nu au legatura directa cu practicarea cultului respectiv. Respectam dreptul fiecaruia de a adera la orice cult doreste, de a face donatii directe si de a-si exprima credinta cum doreste dar este necesar ca statul sa inceteze subventionarea cultelor. Nu numai ca nu este nevoie de intermediar in relatia credincios-biserica dar practica ultimilor ani a aratat ca s-au ajuns la niste excese greu de imaginat cu sume imense alocate de la bugetul de stat sau din cele locale.

Asa cum de altfel a confirmat si Ministerul de Finante, cultele sunt scutite de plata impozitului pentru lacasurile de cult si pentru toate activitatile care au legatura cu practicarea cultului respectiv. Pentru toate celelalte, cultele datoreaza impozit. Datoreaza dar nu platesc.

Arata si tu ca sprijini aceasta initiativa si fa-ti o poza cu panoul campaniei si posteaza-l pe bloguri sau pe peretele grupului de pe facebook

...

6 comentarii:

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

Oti spunea...

Cum spui tu, Aditza! Imi place concizia mesajului tau. Din pacate nu esti la fel de succint si pe blogul tau. Dar nu-i nimic. Nimeni nu e perfect.... cu exceptia ta, evident!

Adi spunea...

Mersi:)

Zâna Bună Rău spunea...

Oti, nu-ți bate capul și nu-ți pierde vremea cu Adiță, ignoră-l! Se tăvălește în chinuri când nu e băgat în seamă. :-)

Adi spunea...

Zana proasta rau suge pula

Anonim spunea...

bai adi esti un mare prost. pai daca tu injuri ateii sa inteleg ca esti credincios? concluzia: cum se impaca in mintea ta de retardat credinta cu injuratul. Citeste si tu cele 10 porunci, cate una pentru fiecare an de educatie care iti lipseste si 3 ca bonus.

 
Banda Scepticism Ateism