luni, 21 decembrie 2009

De ce nu voi ajunge presedinte?

...
Dragilor, am o veste buna pentru voi: nu voi ajunge presedinte! Cei care tremurau la gandul asta, pot sa resufle usurati.
Nu voi candida la presedintie, dupa modelul ilustru al altor necredinciosi, pentru ca nu vreau sa fiu nevoit, de dragul protocolului, sa ascult o slujba bisericeasca in Parlamentul Romaniei, stat secular, in care separatia bisericii ortodoxe de stat ar trebui sa fie deplina.

Asa i-a trebuit lui Traian Basescu! Cine l-a pus sa candideze din nou? Astazi a fost si el partas la violul secularismului chiar sub cupola celui mai important for al statului si nici n-a miscat vreun deget. Se pare ca nici el nu se poate delimita de "anumite grupuri de interese".
...

4 comentarii:

Anonim spunea...

macar nu i-a mai pupat mana Marelui Alb, ca acu' ceva vreme.

Mariuka spunea...

Dincolo de inoportunitatea prezentei popilor in Parlament, eu am remarcat si faptul ca seful BOR a tinut "discursul" inaintea sefului statului! S-o fi schimbat protocolul, nu ai vazut ca nici macar Base nu stia ce sa faca...
Off topic: Tu ce faci cand vine popa cu busuiocul ala murat si iti intra (incaltat!!!)in casa cu intentia de a-ti exorciza mobila, peretii, aparatura electronica si ce mai ai tu pe-acolo?

Oti spunea...

@ Mariuka @ off-topic
A fost o vreme (multi ani de atunci) cand il primeam in casa, cu inima indoita, doar pentru a nu-i "soca" pe cei apropiati. Aveam mult prea mult respect pentru religie si cred ca asta este una dintre marile probleme ale omenirii.

In societatea noastra este perfect admisibil sa criticam optiunile politice, gusturile in ale modei, chiar si nivelul redus de pregatire profesionala sau stiintifica al semenilor nostri.
Dar sa nu cumva sa chestionam oamenii cu privire la dovezile care stau in spatele credintei lor ca toata lumea ia foc.

Adi spunea...

paganu suge pula
mariuka suge pula

 
Banda Scepticism Ateism